Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular i l'Associació de Joves Empresaris de València renoven la seua col·laboració per a facilitar el finançament empresarial02/03/2018

A través d'aquest acord, Caixa Popular posa a disposició de les empreses associades de AJEV una línia de finançament per un import global de 2 milions d'euros.

 

L'Associació de Joves Empresaris de València (AJEV) i Caixa Popular han signat un acord de col·laboració amb l'objectiu de recolzar projectes de joves empresaris a través de finançament. Caixa Popular recolzarà als joves empresaris a través de diverses línies de finançament:

 

  • Una línia de finançament per un import global de 2 milions d'euros ampliables, previ acord entre les parts. Tindran prioritat les operacions d'imports de fins a 150.000 € i se'ls aplicaran també les millors condicions possibles en línies ICO i convenis de Foment de l'Ocupació, Economia Social, entre uns altres. 
  • Microcrèdits a emprenedors, per a aquelles empreses o persones físiques que tinguen previst obrir un negoci i també per a empreses de recent creació. L'import màxim concedit serà fins al 95% de la inversió a realitzar, amb un màxim de 30.000 €. 
  • Préstecs per a la millora d'estructures comercials i empresarials. Es concedirà un màxim de 50.000 €. 

 

"El nostre objectiu és facilitar l'accés a finançament dels nostres associats, ja siguen empreses constituïdes o de recent creació, per a fomentar en elles el creixement empresarial", explica José Vicente Villaverde, president de AJEV.

 

José María Company, Director de Negoci i Màrqueting de Caixa Popular, va signar aquest acord al costat de Villaverde. "Caixa Popular és una entitat bancària accessible i volem contribuir a facilitar l'accés a finançament de projectes empresarials viables", indica Company.

 

La col·laboració de l'entitat financera valenciana amb AJEV s'ha mantingut al llarg dels anys, i actualment són patrocinadors també de la nova iniciativa de AJEV "Operació Consolida". "Anem en la línia de AJEV en el fet que volem recolzar la consolidació empresarial, així que iniciatives com a Operació Consolida ens semblen tot un encert i és necessari col·laborar", ha conclòs el representant de Caixa Popular.

Caixa Popular - Març 2018