Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

AJEV i Caixa Popular renoven el seu conveni de col·laboració per a facilitar el finançament de projectes de joves empresaris23/04/2019

A través d'aquest acord, Caixa Popular posa a la disposició de les empreses associades de AJEV una línia de finançament per un import global de 2 milions d'euros.

L'Associació de Joves Empresaris de València i Caixa Popular han signat un acord de col·laboració amb l'objectiu de donar suport a projectes de joves empresaris a través de finançament. Caixa Popular donarà suport als joves empresaris a través de diverses línies de finançament:

  • Una línia de finançament per un import global de 2 milions d'euros ampliables, previ acord entre les parts. Tindran prioritat les operacions d'imports de fins a 150.000 € i se'ls aplicaran també les millors condicions possibles en línies ICO i convenis de Foment de l'Ocupació, Economia Social, entre altres.
  • Microcrèdits a emprenedors, per a aquelles empreses o persones físiques que tinguen previst obrir un negoci i també per a empreses de recent creació.
  • Préstecs per a la millora d'estructures comercials i empresarials. Es concedirà un màxim de 50.000 €.

“El nostre objectiu és facilitar l'accés a finançament dels nostres associats, ja siguen empreses constituïdes o de recent creació, per a fomentar en elles el creixement empresarial”, explica José Vicente Villaverde, president de AJEV.

Juan Gallur, director de Banca Empresa de Caixa Popular, va signar ahir aquest acord al costat de Villaverde. “Caixa Popular com a líder de la banca valenciana volem contribuir a facilitar l'accés a finançament de projectes empresarials viables”, indica Gallur. La col·laboració de l'entitat financera amb AJEV s'ha mantés al llarg dels anys, sent patrocinadors, un any més, de la pròxima edició del Premi AJEV i de la tercera edició d’Operació Consolida. A més, aquest any, augmenten la seua col·laboració patrocinant el nou projecte de l'associació, “AJEV Woman” dirigit al foment de la igualtat real entre empresaris i empresàries joves. “Estem molt en sintonia amb les iniciatives que desenvolupa AJEV, per aquest motiu tinguen el nostre suport. A més, ens sembla encertat i necessari el seu nou projecte dirigit a la igualtat de gènere en el panorama empresarial, al qual Caixa Popular sens dubte se suma”, declara Juan Gallur.

Informa't en AJEV d'aquestes línies de finançament.

Caixa Popular - Abril 2019