Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

L'associació de comerciants de Quart-ACQ i Caixa Poular renoven el seu acord de col·laboració per a impulsar el teixit comercial 07/12/2017

 

convenio asociación comerciantes quart

L'Associació de Comerciants de Quart –ACQ i Caixa Popular han renovat el conveni de col·laboració que mantenen per a seguir desenvolupant el comerç local.

Ambdues entitats busquen enfortir el teixit comercial, amb l'objectiu de millorar l'actuació i el dinamisme comercial, així com generar riquesa i llocs de treball en la població.

Aquest conveni contribuirà a incentivar el crèdit als comerços associats i millorarà la seua competitivitat posat que l'entitat financera posa a disposició dels associats d’ ACQ la Targeta de Compra Local de Caixa Popular.

Un instrument de pagament exclusiu que permet als clients dels negocis associats finançar les seues compres en sis mesos sense interessos o la possibilitat d'ajornar-les a més temps. I, millora la competitivitat d'aquests comerços enfront de les grans superfícies, alhora que fomenta les compres.

El present conveni, a més, arreplega millores en les condicions especials que Caixa Popular ofereix als associats, tant en mitjans de pagament com en finançament.

També inclou novetats encaminades a facilitar la gestió comercial i afavorir les vendes, com el servei FinanZás, la APP "El Meu Negoci" o l'aplicació especial per a la Targeta de Compra Local.

A la signatura del conveni van assistir Juan Borrego i Ángel Lorente, -President i Tresorer respectivament de l'Associació- i Juan Gallur, director de l'oficina de Caixa Popular en la població.

Caixa Popular - Desembre 2017