Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

L'Associació Valenciana d'Autoescoles - AVAE i Caixa Popular signen un acord de col·laboració per a reforçar el sector de la formació de conductors24/11/2017

 

L'Associació Valenciana d'Autoescoles-AVAE i Caixa Popular han signat un conveni de col·laboració per a millorar el desenvolupament del sector local de les Autoescoles.

Ambdues entitats pretenen impulsar el sector d'empresaris i professionals dedicats a la formació de futurs conductors, amb l'objectiu de millorar la seua actuació i dinamisme comercial i empresarial, generar riquesa i llocs de treball en la societat valenciana.

El conveni contempla diverses línies de finançament, així com instruments de mitjans de pagament i APP de gestió, per a millorar la competitivitat d'aquests establiments.

També suposa posar a la disposició dels associats a AVAE la Targeta de Compra Local de Caixa Popular que permet als alumnes de les Autoescoles finançar el cost del seu permís de conducció en sis mesos sense interessos o la possibilitat d'ajornar-ho a més temps.

En l'actualitat, l'Associació compta amb quasi 200 associats i 300 autoescoles i és una de les Associacions més importants i de prestigi de tota Espanya.

Juan Carlos Muñoz, president de AVAE i el Director de Zona de Caixa Popular, Miguel Montagut, han sigut els encarregats de formalitzar la signatura d'aquest acord.

Caixa Popular - Novembre 2017