Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular signa un acord amb l'Associació Valenciana de Mercaders per impulsar el teixit comercial valencià16/07/2019

L’entitat financera valenciana Caixa Popular ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació Valenciana de Mercaders (AVAME) amb l’objectiu de generar sinèrgies que ajuden a la millora econòmica i social de la Comunitat Valenciana.

La implicació local és una de les particularitats de la cooperativa de crèdit, a més l’estructura de balanç de Caixa Popular possibilita el desenvolupament de les accions comercials dirigides a empreses i autònoms, per tal de donar-los suport.

La signatura de l’acord permetrà als associats beneficiar-se de productes i servicis que ofereix Caixa Popular en condicions avantatjoses. Aquest conveni contribuirà a incentivar el crèdit als comerços i empreses associades per a millorar la seua competitivitat.

El director de l’oficina de Caixa Popular a Alzira, Josep Llopis, i el president de l’Associació Valenciana de Mercaders, Miguel Ángel Viñes, han signat l’acord de col·laboració entre les dos entitats que busca impulsar el teixit comercial, amb l'objectiu de millorar l'actuació i el dinamisme comercial, generar riquesa i llocs de treball en la societat valenciana.

Caixa Popular - Juliol 2019