Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

L'Ajuntament de Manises i Caixa Popular signen un conveni de col•laboració per a impulsar l'activitat econòmica i l'ocupació08/04/2016

L'Ajuntament de Manises i Caixa Popular han formalitzat un acord de col•laboració amb l'objectiu de promoure l'activitat econòmica en el municipi i generar així oportunitats d'ocupació.

Des de la signatura del Pacte Local per la Innovació, l'Ocupació i el Desenvolupament Empresarial, són varis els agents socioeconòmics els que s'han vinculat al pacte, com ho ha fet Caixa Popular en qualitat de Soci Col•laborador.

Per açò, i emmarcat en una sèrie d'estratègies i activitats, aquest nou conveni entre el consistori i l'entitat financera valenciana va a posar en valor les relacions de les dos entitats amb l'objectiu de promoure, recolzar i difondre actuacions de foment de la innovació i l'activitat empresarial.

A més, aquest conveni es suma al ja signat amb Caixa Popular per a facilitar als emprenedors i emprenedores de Manises l'accés a finançament per a la posada en marxa de les seues activitats empresarials.

En la signatura d'aquest conveni van estar presents Jesús Borràs i Sanchis, alcalde de Manises, Rafael Mercader, regidor d'Ocupació i Promoció Econòmica, Carlos Aliaga Viana, director de l'oficina de Caixa Popular a Manises juntament amb els tècnics de l'Ajuntament i la responsable de clients de la cooperativa de crèdit.
 

Caixa Popular - Abril 2016