Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular signa una aliança per promoure el desenvolupament de les empreses BIO associades al clúster BIOVAL13/02/2020

Dos personas sentadas en una mesa firmando el convenio entre Caixa Popular y Bioval

Caixa Popular i l’Associació d’Empreses i Entitats del Sector Bio que engloba la biotecnologia, la biomedicina i la bioeconomia, i que constitueixen la bioregió de la Comunitat Valenciana, han signat un acord amb l’objectiu de col·laborar i coordinar esforços per facilitar el desenvolupament de les empreses BIO associades al clúster BIOVAL.

El director de Banca Empresa de Caixa Popular, Juan Gallur, i el president de BIOVAL, Carlos Ledó, han subscrit aquest acord en els serveis centrals de la principal entitat financera valenciana.

Amb aquesta aliança, Caixa Popular ofereix a BIOVAL i els seus associats condicions especials financeres per a afavorir el creixement d’aquestes empreses BIO, i, amb això, contribuir a una societat més sostenible.

"L’aliança amb BIOVAL suposa fer costat a un sector estratègic i de futur que es va assentant amb èxit a la Comunitat Valenciana. Estar al seu costat també comporta ser coherents amb la implicació que Caixa Popular té amb el teixit empresarial valencià", ha afirmat Juan Gallur.

D’altra banda, el president de BIOVAL, Carlos Ledó, ha assegurat que "juntament amb Caixa Popular continuarem treballant pel que fa al finançament de projectes que aporten beneficis al sector en temes d’investigació, tecnologia i economia sostenible".

En aquest sentit, BIOVAL va distingir Caixa Popular durant la Nit de la Bio que es va celebrar fa uns quants mesos pel suport financer per a desenvolupar el Projecte Biomatch.

En l’actualitat, el clúster BIO agrupa més de 100 associats de tipologia molt diversa: empreses i centres públics/privats d’investigació, hospitals, fundacions, universitats o centres tecnològics, entre altres.

 

Caixa Popular - Febrer 2020