Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

CECOVAL signa un conveni amb Caixa Popular per a potenciar i impulsar el comerç de la Comunitat Valenciana10/05/2017

 

La presidenta de la Confederació d'Empresaris del Comerç Valencià (CECOVAL), Isabel Cosme i el director del Departament de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular, José María Company, han subscrit un acord de col·laboració, amb la finalitat de dotar als empresaris, integrats en organitzacions territorials i sectorials de la patronal autonòmica de condicions avantatjoses per al desenvolupament de la seua activitat comercial. Així mateix, les dos entitats es comprometen a realitzar conjuntament iniciatives, tendents a promoure el sector del comerç a la Comunitat Valenciana.

El document arreplega la creació de comptes especials per als comerços associats: Compte Comerç i Compte Estalvi Estable, així com finançament especial (préstecs per a la millora del teixit empresarial, ajornament d'impostos i credi-comerç), i també en mitjans de pagament (TPV confiança i tarifa plana TPV).

A més, els comerços podran servir-se d'una targeta de compra local, gratuïta el primer any, de finançament de les compres per als clients del comerç, que permet fomentar la fidelització, amb domiciliació de pagament en qualsevol entitat i finançament fins a 6 mesos sense interessos. Així mateix, el conveni també contempla per als associats serveis bancaris com la revisió de cobertures i cosines d'assegurances, assegurances de comerç i fons d'inversió.

La presidenta de CECOVAL, Isabel Cosme ha assenyalat que la signatura d'aquest acord "permetrà als empresaris del comerç, que formen part de la Confederació disposar d'unes característiques especials, pel que fa a serveis i productes financers, afavorint així l'impuls comercial. Cosme ha destacat l'interés d'ambdues entitats per fomentar el teixit empresarial, al mateix temps que dotar als entorns urbans de major dinamització, estrenyent llaços de col·laboració amb el sector del comerç, un dels principals motors de la nostra economia i generador d'ocupació en la nostra Comunitat".

Per la seua banda, el director de Negoci-Màrqueting, José María Company ha ressaltat que com a entitat financera valenciana "hem d'estar al costat dels comerços i empreses valencianes, per a fer-ho més competitiu i generar riquesa local".

Caixa Popular - Maig 2017