Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular i CECOVAL signen un acord per a potenciar i impulsar el comerç valencià18/10/2018

El director del departament de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular, José María Company, el president de CECOVAL, Rafael Torres i el president de COVACO VALÈNCIA, Francisco Dasí, tots dos membres de Confecomerç CV, han subscrit un acord de col·laboració amb la finalitat de dotar als empresaris, integrats en les organitzacions territorials i sectorials de les dos entitats de condicions avantatjoses pel desenvolupament de la seua activitat comercial.

Així mateix, es comprometen a realitzar conjuntament iniciatives per a promoure el sector del comerç a la Comunitat Valenciana.

El document arreplega la creació de comptes especials per als comerços associats: Compte Comerç i Compte Estalvi Estable, així com finançament especial (préstecs per a la millora del teixit empresarial, ajornament d'impostos i credi-comerç), i també en mitjans de pagament (TPV confiança i tarifa plana TPV).

A més, els comerços podran servir-se de la Targeta de Compra Local, que permet finançar les compres als clients del comerç i fomenta la fidelització, amb domiciliació de pagament en qualsevol entitat i finançament fins a 6 mesos sense interessos.

El conveni també contempla per als associats servicis bancaris com la revisió de cobertures i primes d'assegurances, assegurances de comerç i fons d'inversió.

En definitiva, la signatura de l'acord permetrà als empresaris del comerç associats disposar d'unes característiques especials, pel que fa a servicis i productes financers, afavorint així l'impuls comercial.

En l'acte s'ha destacat l'interès de les dos entitats per fomentar el teixit empresarial, al mateix temps que dotar als entorns urbans de major dinamització, estrenyent llaços de col·laboració amb el sector del comerç, un dels principals motors de l'economia i generador d'ocupació a la Comunitat Valenciana.

Caixa Popular - Octubre 2018