Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

L'ajuntament de Chiva i Caixa Popular signen un conveni per fomentar l'emprenedoria20/04/2016

L'alcalde de Chiva, Emilio Morales, i el Director de Caixa Popular, Joan Martínez, han signat dos convenis de col•laboració per fomentar l'activitat econòmica i social en el municipi.

Un dels convenis està específicament dirigit a promoure l'emprenedoria en el municipi a través de la concessió de microcrèdits.

D'aquesta forma, aquells que vagen a engegar un negoci o que ho hagen fet recentment, poden sol•licitar finançament de fins a 30.000 euros per a les seues empreses o comerços. Per a això, serà necessari fer la proposta a través de l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Chiva, els professionals del qual assessoraran als emprenedors en el seu pla d'empresa, i que emetran un informe a Caixa Popular perquè l'entitat valore el finançament.

Aquest conveni està dirigit a microempreses, aquelles que tenen menys de 10 empleats o un volum de negoci inferior al milió d'euros en el municipi.

El finançament, de fins al 95% de la inversió o 30.000 euros, es pot aconseguir a un màxim de 7 anys, i amb fins a 12 mesos de manca segons els casos.

L'altre conveni signat entre l'Ajuntament de Chiva i Caixa Popular està destinat a promoure la millora econòmica i social dels veïns i veïnes del municipi, amb especial incidència en col•lectius com a comerços, pimes, joves, associacions i treballadors del consistori.

L'alcalde de Chiva, Emilio Morales, ha assegurat que des de Caixa Popular "col•laboren i s'impliquen activament en les accions de promoció del teixit comercial i l'empresarial local, alguna cosa que és d'agrair i fomentar", i ha afegit que confia que amb aquest conveni "els xivans que estan pensant a muntar el seu propi negoci tinguen accés a un finançament que en els seus primers passos és molt necessària, això impulsa l'economia local i genera ocupació, una de les nostres prioritats".

Per la seua banda, Joan Martínez, director de Caixa Popular a Chiva, va afirmar que forma part dels valors de l'entitat el "estar al servei de la societat valenciana amb l'objectiu de contribuir a millorar-la i enriquir-la".
 

Caixa Popular - Abril 2016