Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

El Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials i Caixa Popular signen un acord per afavorir el finançament dels col·legiats07/11/2018

El Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana (COIICV) i Caixa Popular han signen un conveni de col·laboració amb avantatges economicofinancers per als col·legiats.

Els avantatges comprenen productes destinats a finançar l'activitat professional del col·legiat i préstecs professionals per millorar equipament, realitzar reformes o millores en el negoci o engegar l'activitat professional.

Així mateix, preveu condicions especials per als col·legiats en els préstecs hipotecaris per a l'adquisició de locals o oficines per a l'activitat professional.

De la mateixa manera, els col·legiats podran beneficiar-se de condicions avantatjoses en servicis com el Servici Aviat Pagament Pimes i Professionals (crèdit que permet als col·legiats realitzar disposicions en forma de préstec a pagar mensualment) o crèdits per a Formació i renting de vehicles i equips informàtics.

Referent als comptes, el conveni possibilita que els col·legiats puguen realitzar tot tipus de transaccions i tràmits (manteniment, domiciliació, anotacions, ingressos, talonaris, transferències per Internet…) sense pagar comissions. En la mateixa línia, Caixa Popular ofereix servicis en matèria d'assegurances, mitjans de pagament o banca electrònica avantatjosos per als col·legiats que així ho desitgen.

La Presidenta del Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana, Nieves Romero, i el Director del Departament de Negoci de Caixa Popular, José Mª Company, van ser els encarregats de formalitzar l'acord, que va tindre lloc a la seu del Col·legi.

Caixa Popular - Novembre 2018