Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

El Consorci de la Ribera i Caixa Popular oferiran microcrèdits per a emprenedors a través del PATER13/07/2016

Convenio Consorcio La Ribera

El Consorci de la Ribera i Caixa Popular han establert vies de col•laboració per tal d'afavorir i donar suport a la creació de projectes emprenedors i d'autoocupació que es desenvolupen en la Comarca de La Ribera.

La directora de l’àrea de Promoció Econòmica del Consorci de la Ribera, Gema March i el Director del Departament de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular, José Mª Company, han sigut els encarregats de formalitzat la signatura del conveni aquest al Centre Cultura d’Almussafes.

Mitjançant l’acord, l'entitat financera oferirà una alternativa de finançament a través de la concessió de microcrèdits per a emprenedors i microempreses de la Ribera en condicions d’avantatge a un termini màxim de cinc anys.

Per a la concessió d'aquests microcrèdits, serà necessari que la proposta arribe a l'entitat a través del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Ribera (PATER) -d’ara endavant anomenat Àrea de Promoció Econòmica del Consorci de la Ribera- que estudiarà la viabilitat del proposta i ajudarà a adaptar-la a les condicions de finançament.

En paraules del president del Consorci de la Ribera, Òscar Navarro, “amb este conveni donarem suport a noves idees d’empresa i ajudarem als emprenedors de la Ribera a tindre el finançament necessari que done la primera espenta als seus projectes”.

Per la seua banda, el representant de Caixa Popular ha destacat que "com a cooperativa de crèdit valenciana, Caixa Popular és conscient de la importància que té en el teixit social i econòmic de les poblacions, per això treballem per oferir finançament i donar suport als projectes emprenedors i d'autoocupació que dinamitzen la comarca".

A més, durant la jornada l’alcalde d’Almussafes, Toni González, ha signat un conveni amb Nespra, un projecte de serveis informàtics mitjançant sistemes de Cloud Computing d’un emprenedor del municipi, per tal d’ubicar-lo en el viver d’empreses de la localitat.

La signatura dels convenis ha tingut lloc en el marc de la jornada informativa d’educació 'Ensenyant a Emprendre – Aprenent a Emprendre' on s’ha presentat el mètode TELE, una metodologia innovadora d’aprenentatge per als joves que ha sigut dissenyada pel PATER en col•laboració amb centres d’estudis d’Alemanya, Islàndia, Letònia i Romania en els últims dos anys, el marc del programa Erasmus+ de la Unió Europea.
 

Caixa Popular - Juliol 2016