Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Caixa Popular i la FDM signen un conveni per a promoure el joc net entre els menors29/04/2016

L'entitat valenciana aportarà 10.000 euros al programa de Jocs Esportius Municipals

 convenio fdm

La Fundació Esportiva Municipal de València i Caixa Popular han signat aquest matí un conveni de col·laboració per valor de 10.000 euros amb l'objectiu de potenciar el programa d'esports escolar “Valora el Joc Net” dels Jocs Esportius Municipals.

Gràcies a aquesta col·laboració, al voltant d'1.350 menors dels més de 12.000 que participen en els Jocs Esportius rebran el seu regal de finalització de temporada en les diferents festes de final de curs que se celebraran entre el 25 de maig i el 20 de juny. A més, els centres escolars i clubs que també hagen resultat vencedors rebran gràcies a Caixa Popular material esportiu, i la Fundació Esportiva Municipal elaborarà, en un treball conjunt dels seus tècnics, un vídeo educatiu i divulgatiu dels valors que promulguen els Jocs Esportius i Valora el Joc Net.

L'esmentat programa potencia els valors del joc net entre els més xicotets, fomentant la pràctica esportiva al costat de la companyonia, respecte al rival i als àrbitres o la inclusió social i igualtat. Al final de cada jornada de pràctica esportiva, entrenadors, àrbitres i responsables de centres escolars i clubs valoren el comportament dels seus homòlegs a través d'una aplicació 2.0 que va engegar la Fundació Esportiva Municipal.

D'aquesta manera, ambdues institucions reforcen una línia de treball en comú que va començar el passat any quan Caixa Popular va recolzar amb una quantitat similar el mateix programa de la Fundació Esportiva Municipal. L'entitat financera valenciana reforça d'aquesta manera la seua aposta per l'esport en la ciutat de València després de la seua col·laboració en proves com la Volta a Peu, o els acords que manté amb el València Basket, la Federació de Pilota Valenciana, de Triatló, de Ciclisme i d'Escacs o l'Associació Esportiva de Colpbol, entre uns altres.

Caixa Popular - Abril 2016