Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

La Federació de Triatló de la Comunitat renova el seu conveni amb Caixa Popular per a la temporada 201608/01/2016

El President de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana (FTCV), Valeriano Morenolenciana, i el Director del Departament de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular, Jose Mª Company, han formalitzat el conveni de col•laboració entre les dos entitats per a la nova temporada 2016.

Este acord millora els premis de la Lliga de Clubs Caixa Popular a més què l'entitat financera patrocinarà les targetes de llicència d'enguany.

Des que s'establiren vies de col•laboració, Caixa Popular s'ha implicat en molts dels projectes duts a terme en la FTCV. Va patrocinar el vídeo de la Plataforma “Tu Vida en Metro y Medio” per a la formació sobre normativa de circulació en carretera de ciclistes i automòbils, es va implicar en el projecte de la Guia Nutricional per a Joves Triatletes i va finançar part del Dorsal Únic de la passada temporada 2014-2015 dels XXXIII JJDD.

En esta nova temporada Caixa Popular i la Federació perllonguen el seu conveni i augmenten les vies de col•laboració. Donat que la Lliga de Clubs Caixa Popular comptarà amb un augment de la quantitat econòmica dels premis a repartir.

A més, en 2016 la FTCV activarà un sistema de llicència en el qual els federats podran imprimir-se les targetes de llicència en les proves a les quals acudisquen. Totes les competicions cronometrades per la FTCV comptaran amb els elements tecnològics on el federat introduirà el seu DNI i la llicència li eixirà impresa en format plastificat.

Per la seua banda, Caixa Popular patrocinarà les llicències per a 2016, ja que este projecte millora els serveis als federats de la Comunitat Valenciana i l'entitat financera s'implica en totes les accions que tinguen a vore amb la proximitat amb els esportistes.
 

Caixa Popular - Gener 2016