Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Fertiberia Port Sagunt i Caixa Popular uneixen les seues forces17/02/2016

 convenio fertiberia

El Fertiberia Handbol Port Sagunt i l'entitat financera valenciana Caixa Popular van signar divendres passat un conveni de col·laboració convertint-se Caixa Popular en entitat patrocinadora del club valencià.

Per part de l'entitat esportiva, va acudir la seua Junta directiva encapçalada pel Vicepresident de Comunicació i Màrqueting Carlos Argente, així com el míster Nikola Miios i una bona part de la plantilla blanc-i-roja. Per part de Caixa Popular, la representació va ser a càrrec de Jose Mª Company, Director del Departament de Negoci-Màrqueting i de Rubén Martínez, Director de l'Oficina de Caixa Popular en el Carrer Maestrat, 10 del Port Sagunt.

La col·laboració s'estén per a tota la segona volta de la Lliga BAUHAUS ASOBAL, amb desig de les dos parts de seguir mantenint-la en el futur. Carlos Argente afirmava que “per al Fertiberia Port Sagunt és un honor que una entitat com Caixa Popular estiga amb nosaltres. Caixa Popular és una de les poques entitats financeres valencianes que ens queden, i esperem que la seua aposta amb el nostre club siga valorada pel nostre entorn social. Podem construir ponts molt rellevants en esta col·laboració”.

Per la seua banda, José Mª Company es mostrava satisfet d'iniciar esta col·laboració, ja que “el Fertiberia Handbol Port Sagunt i Caixa Popular tenen moltes coses en comú, les dos som entitats modestes que competim davant entitats de major grandària, compartim valors i esperem avançar en esta relació que s'inicia”.
 

Caixa Popular - Febrer 2016