Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Caixa Popular i la Fundació Novaterra afermen la col·laboració en la seua lluita contra l'exclusió social11/05/2016

Conveni F. Novaterra-Caixa Popular III

El Director General de Caixa Popular, Rosendo Ortí, i el President de la Fundació Novaterra, Francisco Cobacho, han signat la renovació de l'acord de col·laboració que mantenen les dos entitats per a recolzar a les persones en situació de pobresa i exclusió social, i aconseguir mitjançant la formació i inserció laboral, la seua promoció i integració plena en la societat.

“Amb aquesta nova signatura no fem sinó afermar la col·laboració estable que des de fa anys mantenim amb Caixa Popular. Compartim principis, valors, visió de futur de la societat que volem. Així que sempre és una gran notícia estrènyer llaços entre les dos institucions”, ha destacat Francisco Cobacho, president de Fundació Novaterra.

Per la seua banda, el Director General de la cooperativa de crèdit valenciana ha assegurat que en Caixa Popular “tenim una forta implicació social, som coherents amb els nostres valors i amb la nostra missió, per açò recolzem aquells projectes com el que impulsa la Fundació Novaterra, que contribueix a millorar i transformar la societat valenciana”.

Els representants de Caixa Popular han aprofitat l'ocasió per a visitar les noves instal·lacions per a impartir formació professional per a Cambreres de Pisos, que han sigut realitzades gràcies a l'estalvi dels clients de l'entitat en el seu Estalvi Solidari. Un nou recurs que podran aprofitar el centenar d'estudiants que passen cada any per l'Escola d'Hostaleria i Serveis Novaterra.

L'any passat 93 persones van trobar una ocupació gràcies a aquesta entitat valenciana. 93 famílies amb una nova oportunitat. Unes oportunitats que sens dubte es veuran reforçades amb aquesta nova aliança entre Fundació Novaterra i Caixa Popular.
 

Caixa Popular - Maig 2016