Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

La Fundació Horta Sud, Caixa Popular i el Grupo Ugarte convoquen 20.000€ en les Ajudes a Projectes Interassociatius per a l'any 202017/09/2019

Les ajudes promouen la realització de projectes i aliances entre associacions que tinguen un compromís amb el desenvolupament dels ODS

Ja està oberta la 26 edició de la convocatòria d’Ajudes a Projectes Interassociatius per a l’any 2020. La Fundació Horta Sud, Caixa Popular i el Grupo Ugarte Automoción destinen 20.000 euros per impulsar la col·laboració del teixit associatiu de les comarques de l’Horta Sud i l’Horta Nord. La convocatòria d’enguany premia els projectes que avancen en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. El termini de presentació acaba l’1 de novembre de 2019.

La realització de projectes de desenvolupament cultural, social o educatiu que promoguen la col·laboració entre associacions, dins d’una mateixa localitat o en l’àmbit de les comarques de l’Horta Sud i l’Horta Nord, és l’objectiu principal de la 26a edició de les Ajudes a Projectes Interassociatius. Amb el propòsit d’afavorir la participació ciutadana i enfortir el teixit social, aquestes ajudes donen suport al treball col·laboratiu del món associatiu.

La convocatòria d’enguany persegueix contribuir a la transformació global de les nostres societats per a complir l’Agenda 2030 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, promovent la realització de projectes i aliances entre associacions que tinguen un compromís amb el desenvolupament dels ODS.

Les entitats sol·licitants hauran d’explicar el paper de les diferents associacions implicades, el nombre de municipis on es durà a terme el projecte i de quina manera està prevista la participació ciutadana. Així mateix, les sol·licituds hauran de descriure els objectius, la metodologia, les activitats, el pressupost i l’avaluació del projecte.

Podran sol·licitar les ajudes les associacions sense ànim de lucre domiciliades en els municipis de l’àmbit territorial de les comarques de l’Horta Sud i l’Horta Nord. El termini de presentació de projectes acaba el divendres 1 de novembre de 2019. Les sol·licituds es poden presentar en qualsevol oficina de Caixa Popular.

En els 25 anys de Projectes Interassociatius s’han lliurat ajudes per valor de 228.671 euros, repartits entre 148 projectes interassociatius i més de 767 entitats subvencionades.

> Bases de la convocatòria: Ajudes a Projectes Interassociatius 2020

Caixa Popular - Setembre 2019