Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

La Lliga de Clubs Caixa Popular celebra el Duatló per Equips d'Albalat de la Ribera20/02/2019

El dissabte 23 de febrer la Lliga de Clubs Caixa Popular tornarà a ser la protagonista. La localitat d'Albalat de la Ribera serà l'encarregada d'acollir aquesta exitosa competició. En aquesta ocasió la prova es disputarà en la modalitat per equips. Finalment més de 150 equips seran els que competisquen, amb més de 800 participants, rècord indiscutible de participació.

La modalitat de duatló per equips se centra en una competició contrarellotge. Cada club es presentarà en la línia de sortida amb un màxim de sis duatletes i un mínim de quatre. Amb una diferència màxima de dos minuts, els diferents equips aniran prenent l’eixida, per a completar cinc quilòmetres de carrera a peu, vint quilòmetres de ciclisme i dos quilòmetres i mig corrent. Anar a roda entre equips estarà totalment prohibit. Aquesta modalitat és una de la més exitosa dins de la competició autonòmica de clubs, on l'estratègia d'equip i la lluita contra el crono serà el que més influïsca per al resultat final.

Sens dubte el públic, que es desplace fins a la localitat de la Ribera Baixa, podrà gaudir d'una de les modalitats més emocionants del nostre esport. Fins que l'últim equip no travesse la línia de meta no sabrem qui és el guanyador. A més, la gent gaudirà dels millors equips de triatló de la Comunitat Valenciana.

Caixa Popular s'alia i coopera amb la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana per a promoure els valors que suscita el triatló com són el treball en equip, l'esforç, la superació, la igualtat i la solidaritat.

Caixa Popular - Febrer 2019