Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular promou en L'Ateneu de València el cicle de conferències “L'Educació Financera per a l'Economia Familiar”04/10/2017

 

Caixa Popular patrocina en l'Ateneu Club d'Innovació i Empresa el cicle de conferències "L'Educació Financera…per a l'Economia Familiar", que organitza en col·laboració amb Canal7-TeleValencia.

 

El cicle es va inaugurar el 2 d'octubre, coincidint amb el Dia de l'Educació Financera, amb la conferència "El pressupost familiar. L'estalvi i els seus objectius. El fons d'emergència", amb la intervenció de Miguel Montagut Gómez, director de zona de Caixa Popular i els economistes José Valentín Díez Granell i Juan Carlos Soriano Lliso.

 

L'objectiu d'aquesta iniciativa és conscienciar als ciutadans de la importància de comptar amb un adequat nivell de cultura financera per a afrontar els reptes financers als quals s'enfrontaran al llarg de les diferents etapes de la vida.

 

El cicle de conferències "L'Educació Financera…per a l'Economia Familiar" s'emmarca en el Pla d'Educació Financera elaborat per la CNMV i el Banc d'Espanya que van elaborar en 2007.

 

La resta de conferències que se celebraran són:

 

  • "Les finances en la parella. Educació financera per als fills". 6 de Novembre de 2017.
  • "Ocupació i desocupació. Emprendre i auto-ocupació". 4 de Desembre de 2017.
  • "Endeutament: Els diners prestats. L'habitatge: Préstec hipotecari". 8 de Gener de 2018.
  • "Planificant la jubilació. Productes bancaris: comptes i targetes". 5 de Febrer de 2018.
  • "Assegurances: Previsió. Productes d'Inversió". 5 de març de 2018.

Caixa Popular - Octubre 2017