Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

El Grup Caixa Rural lliura 22.950 euros a Cruz Roja Juventud per al seu Projecte d'Infància Hospitalitzada02/11/2018

Amb aquests diners, el lliurament simbòlic dels quals ha tingut lloc aquest matí a la seu central de Cruz Roja a Madrid, serà possible fer feliços a nens i nenes hospitalitzades de tota Espanya, que podran gaudir, si sortir de l'hospital, d'activitats d'oci i culturals.

Conscients que l'oci pot arribar a convertir-se en la millor medicina per a les persones hospitalitzades, més encara si són nen/es, les Caixes Rurals, Segurs RGA i Cruz Roja Juventud han arribat a un acord per portar activitats d'oci a hospitals de tota Espanya.

La idea va sorgir arran de la visita que l'equip ciclista Caixa Rural-Segurs RGA va fer a menors d'edat ingressats a l'hospital de Salamanca durant la Volta, aprofitant el dia de descans de la competició que va tenir lloc a la capital castellanoleonesa.

Una vegada més, els patrocinadors principals de l'equip ciclista, Caixa Rural i Segurs RGA, van apostar per seguir l’estela de l'equip i sumar-se a la seua iniciativa per portar l'oci als hospitals de les seues àrees d'influència, repartits per tota Espanya. D'aquesta forma, el Dia de la Samarreta de Caixa Rural i Segurs RGA, que es va celebrar el 6 de setembre, va tindre un marcat caràcter solidari, ja que el 10% de les pòlisses d'assegurances venudes aquest dia serà destinat al Projecto Infància Hospitalitzada de Cruz Roja Juventud.

La donació, que ha aconseguit els 22.950€, s'ha formalitzat hui a la seu central de Cruz Roja en presència de Raúl Sánchez Lorenzo, secretari general de l'Associació Espanyola de Caixes Rurals; Pablo González de Castejón, director general de Segurs RGA i Leopoldo Pérez Suárez, secretari general de Cruz Roja.

Caixa Popular - Novembre 2018