Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular s'uneix a Expoforum 201911/02/2019

La principal entitat financera valenciana Caixa Popular donarà suport al desenvolupament de Expoforum 2019, l'esdeveniment que persegueix potenciar la imatge de la ciutat de València mitjançant activitats culturals i socials al llarg de tres mesos.

El Director de RSE i Relacions Institucionals de Caixa Popular, Francisco Alós i la Presidenta de la Fundació Ateneu Mercantil de la Comunitat Valenciana, Carmen de Rosa, han estat els encarregats de formalitzar el conveni de col·laboració entre totes dues entitats per a potenciar el desenvolupament de la societat civil valenciana.

Expoforum 2019 commemora els 110 anys de l'Exposició Regional Valenciana de 1909. És per això, que s'està convertint en un dels esdeveniments culturals amb més protagonisme dels mesos de febrer, març i abril. El seu objectiu és recuperar l'esperit pioner i innovador que es va introduir a València a principi del segle XX i potenciar la imatge de la ciutat. Aquest certamen converteix a la capital del Túria en un espai expositiu en el qual s'ofereixen una àmplia oferta d'activitats dividides en sis eixos temàtics: la tecnologia, el coneixement, el desenvolupament i sostenibilitat, la mobilitat, l'esport i la música i art.

Paco Alós ha volgut destacar el valor d'aquest acord "per a promoure una iniciativa que dinamitzarà la societat valenciana, en la qual destaca l'esperit pioner i innovador de la ciutat de València".

A més, Carmen de Rosa ha mostrat la seva satisfacció per aquest acord ja que Caixa Popular és una entitat "que sempre està al costat dels valencians i que col·labora en altres activitats amb l'Ateneu Mercantil". La presidenta de la Fundació ha afegit que "Caixa Popular ha entès la importància de Expoforum i l'esperit amb el qual neix".

D'aquesta manera, Caixa Popular s'uneix a més de 30 institucions, associacions i col·legis professionals que estan col·laborant per a fer realitat Expoforum València 2019.la programació de Expoforum València 2019 es pot trobar en https://www.expoforumvalencia2019.es/agenda/

Caixa Popular - Febrer 2019