Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

El Festival MUV! Circuit Música Urbana València presenta la seua IV edició, amb el suport de Caixa Popular10/10/2018

Els dies 9 i 10 de novembre en L’Espai d´Arts Vives La Mutant i el Centre d'Innovació de les Naus de València se celebrarà la quarta edició del Festival Muv!, que compta amb la col·laboració de Caixa Popular.

Es tracta d'un festival itinerant que presenta el cartell més eclèctic de la seua història amb 10 artistes en una proposta musical oberta i dirigida al públic familiar, que comptarà amb una àmplia oferta gastronòmica i activitats específiques per a nens. Bombino, Nes, James & Black, Club del Río, Marc Parrot, Eva Armisén i Judit Neddermann formen part del primer avanç de programació per a l'edició 2018.

El divendres 9 de novembre el Espai La Mutant comptarà amb la presentació del primer disc de la banda NES titulat "Alham". El so NES sorgeix de l'exploració de les arrels i experiències creatives dels seus integrants. Les seues cançons en anglès, àrab i francès, plenes d'elegància i emoció, abasten des del jazz al clàssic, la música àrab o la cançó francesa.

Tancarà la jornada del divendres la banda originària de Texas JAMES & BLACK. El grup realitza una combinació de Soul Meridional i hip-hop clàssic barrejat amb sons de Texas i Nova Orleans i dosis de Jay Dee/RZA/Tribe Called Quest.

Com és habitual en cada edició del Festival el dissabte 10 de novembre, en la segona jornada i des del matí, el Festival iniciarà el seu programa especial per al públic familiar, amb tallers creatius, zona de jocs, teatre i música en directe.

Participarà la banda BIG BAND KIDS, formació infantil neix de la inquietud del Col·lectiu de Músics per despertar l'amor a la música i potenciar el talent des de la base educativa.

Una altra activitat serà la presentada pel grup de teatre MOS TEATRE. Un espectacle per a petits i majors en el qual, a través de sons i melodies, es construirà una història sobre la música.

El matí conclourà amb la presentació del nou disc/llibre de reconeguda pintora i il·lustradora EVA ARMISÉN i el músic MARC PARROT. "Tinc un paper" és una proposta que a través de la il·lustració i la música ens acosta al treball en equip. Sobretot aquells treballs que no es veuen, que no són obvis però que són vitals perquè alguna cosa funcione.

A primera hora de la vesprada es presentarà Muv! York: Taller de Preparació de stencil i pintura amb aerosol art i spray dirigit a nenes i nens, un taller amb l'artista Sig Luigi per imaginar la nostra ciutat ideal i fantàstica amb la col·laboració de la marca cotxes híbrids Lexus i Toyota València.

A la Sala La Mutant la cantant catalana de pop i folk JUDIT NEDDERMANN, presentarà el seu últim tercer treball "NUA". Pop, folk i world music es fusionen en un àlbum sincer i compromès amb el moment actual i amb cançons en català, castellà i portuguès.

La jornada aconseguirà el seu punt més alt amb una de les proposta més rellevants d'aquesta edició 2018: BOMBINO, el guitarrista de Níger, un dels grans representants i innovador de la música tuareg arribarà al MUV! per presentar el seu nou disc "Deran".

La banda CLUB DE RÍO serà l'encarregada de clausurar els dos dies de música, gastronomia i ofertes culturals.

Les entrades dels concerts es poden adquirir ja tant en format d'abonament per als dos dies, entrada individual per a cadascun dels dies i entrada exclusiva per a la programació del matinal KIDS MUV!. Totes les entrades ja estan disponibles en www.muvfest.org i www.lamutant.org.

DESCARREGA FOTOS AQUÍ: https://www.dropbox.com/sh/a9egtgewolerb2i/AADVsT3VFoWj_qKrTeAZaEhLa?dl=0

Caixa Popular - Octubre 2018