Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular llança una innovadora iniciativa per a promoure el pagament digital a Gàtova14/06/2019

Es tracta del projecte “Gátova Digital. Viure sense monedes”.

Caixa Popular ha posat en marxa, amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants de Gàtova i l'Ajuntament de la localitat, la iniciativa “Gàtova Digital. Viure sense monedes”.

Es tracta d'una innovadora acció que situarà a Gàtova com un municipi d'avantguarda, on està implantat al complet el pagament per dispositius digitals per a qualsevol compra o servici que es realitze en la població, sense necessitat d'utilitzar l'efectiu.

Caixa Popular ha dotat de tota la tecnologia i ha informat els veïns de Gàtova perquè puguen utilitzar els mitjans de pagament digitals, dispositius mòbils, targetes i altres mitjans de pagament, com wearables, –siga com siga la seua entitat financera de referència– en les seues compres diàries.

Una altra de les iniciatives de "Gàtova Digital. Viure sense monedes” és la creació d'una targeta de crèdit exclusiva, emesa per Caixa Popular, amb una imatge pròpia i respectuosa amb el medi ambient, ja que s'imprimeix amb plàstic PVC biodegradable. Qualsevol persona podrà sol·licitar aquesta visa a l'Ajuntament de Gàtova, els comerços del municipi o les oficines i web de l'entitat financera. https://bit.ly/2jzmzao.

La targeta ‘Gàtova Caixa Popular’ permetrà als usuaris pagar en qualsevol comerç del món, gaudir d'avantatges en sortejos o descomptes o ajornar els pagaments de les compres, entre altres avantatges. A més podrà descarregar-se en el telèfon mòbil per a realitzar pagaments a través d'aquest dispositiu.

La iniciativa desenvolupada per la principal entitat financera valenciana per a afavorir el pagament a través dels mitjans digitals i prescindir de l'ús de monedes o bitllets, contribueix a evitar l'exclusió financera i persegueix reforçar el comerç local i afavorir el dinamisme econòmic de Gàtova.

Caixa Popular - Juny 2019