Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular lliura les beques del Grau LEINN21/11/2019

Pacó Alós, director d’RSE i Relacions Institucionals de Caixa Popular va visitar les empreses del Grau en Lideratge, Emprenedoria i Innovació-LEINN al Campus València de Florida Universitària per fer el lliurament de les beques que Caixa Popular atorga a l’alumnat del grau cada any. Durant la visita, en la qual va estar present la responsable de Grau LEINN València, María Atienza, i l’alumnat emprenedor, el representant de Caixa Popular va poder conéixer de prop els projectes en què les empreses de LEINN treballen actualment.

Les persones que han resultat becades per Caixa Popular en el Grau LEINN són: Carla Barreiro, Juan Mossi i David Gómez de l’empresa Navin, amb els projectes IWI i Gastronetas; Julián Bautista i Javier Bautista, de l’empresa Valway, amb el projecte Marxandatge, i Eider Viela, de l’empresa Vukovi, pel projecte E-Volts.

Marxandatge

Els emprenedors del Grau LEINN que participen en el projecte Marxandatge, Julián i Javier Bautista, de l’empresa Valway, volen donar un enfocament personalitzat a la seua empresa estudiant, primerament, què fan els seus clients i, després, el tipus de client que volen aconseguir mitjançant el marxandatge.

En lloc de donar-los un catàleg general amb tots els productes, els n’ofereixen d’altres de ja personalitzats amb el logo de les seues empreses que s’adeqüen a la necessitat que tenen. Entre els clients que ja han confiat en aquesta metodologia destaquen partits polítics, equips de futbol i empreses nàutiques.

E-Volts

Amb el projecte E-Volts la seua promotora Eider Viela, de l’empresa Vukovi, pretén promoure l’ús dels patinets elèctrics com a sistema de mobilitat sostenible a la ciutat de València per a aconseguir que siga una ciutat eco-friendly (ecològica). Per això, l’empresa d’aquesta emprenedora facilita l’accés dels patinets a totes les persones. Amb aquesta finalitat, Vukovi ha creat un lloc d’estacionament segur i on es pot carregar el patinet per incentivar-ne la utilització.

IWI i Gastronetas

IWI VLC és una marca de moda sostenible impulsada per Carla Barreiro, Juan Mossi i David Gómez de l’empresa Navin, que van començar comercialitzant sandàlies de plataforma fabricades a Elx. Hui dia han diversificat el producte i s’han especialitzat en un tipus concret de sostenibilitat: generar un impacte social positiu.

Aquesta mateixa empresa de Grau LEINN també ha impulsat un altre projecte, ‘Gastronetas Street Food Festival’, una ruta gastronòmica i cultural que recorre diferents localitats de la Comunitat Valenciana. L’objectiu principal és proporcionar a cada localitat i els seus habitants una experiència diferent i dinamitzar la població durant la duració de l’esdeveniment. El projecte Gastronetas genera un ambient diferent que aporta valor a l’esdeveniment i fa endinsar-se en un món diferent.

Caixa Popular - Novembre 2019