Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular aposta per consolidar el Festival Internacional de Cinema i Drets Humans de València, Humans Fest28/01/2019

El Festival Internacional de Cinema i Drets Humans de València Humans Fest se celebrarà del 14 al 23 de febrer.

El Festival Internacional de Cinema i Drets Humans de València Humans Fest, organitzat per la Fundació per la Justícia i coorganitzat amb altres entitats de la ciutat de València, celebrarà aquest any la seua X Edició del Festival. Un festival que busca promoure una reflexió crítica sobre les causes de la desigualtat a través del cinema i donar suport a la promoció i formació sobre els Drets Humans i la violació d'aquests.

Caixa Popular torna, per quart any consecutiu, a unir forces amb el festival per a donar suport econòmicament al projecte i permetre així la seua consolidació i la seua realització. El compromís de Caixa Popular va molt més allà de l'aportació econòmica, ja que han participat com a voluntaris en el documental Marhaba d'Emilio Martí.

Aquest any, el Festival se centrarà en la llibertat d'expressió i en els Drets Humans emergents. Dues temàtiques de total actualitat. Una cita que donarà començament el 14 de febrer inaugurant per primera vegada en el teatre Talía i clausurarà en la Filmoteca de València el 23 de febrer. Durant la X Edició de HumansFest està prevista la projecció de 10 llargs documentals i 10 curts de secció oficial, en la Filmoteca de València. A més, d'un fòrum de debat sobre Drets Humans i seccions paral·leles en diferents seus que augmenten l'oferta i prometen fer-nos reflexionar sobre la situació actual.

Caixa Popular - Gener 2019