Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Arranca la Lliga de Clubs Caixa Popular de duatló i triatló12/01/2017

La primera competició se celebrarà el pròxim diumenge en Almenara

Lliga Clubs Caixa Popular

La Lliga de Clubs Caixa Popular, que coordina la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana i recolza l'entitat financera valenciana, comptarà amb una nova edició en 2017. En aquesta lliga, participen més de 120 clubs de Triatló de la Comunitat Valenciana, consta de 6 seus, 3 duatlons i 3 triatlons.

La Lliga de Clubs Caixa Popular s'iniciarà amb el Duatló per equips Vila d’Almenara, que se celebrarà diumenge que ve 15 de gener i ho organitza el Club Almenara Triatló.

El 29 de gener i també en la modalitat de duatló, tindrà lloc la segona prova a Alzira amb el Club Triatló Alzira com a encarregat de la seua organització.

Al març, el dia 26, serà el torn del Duatló d'Alaquàs, amb el Club Triculpelat com a responsable de l'esdeveniment, sent aquest l'últim duatló que puntue per a la lliga.

A l'abril arribarà el torn dels triatlons. L'encarregat d'obrir les proves puntuables per a la Lliga de Clubs Caixa Popular 2017, serà IX Triatló Platja de Gandia, organitzat pel Club Prodesport Gandia, i que se celebrarà el dia 9.

El Triatló de Cullera, el dia 3 juny, tindrà com a responsable de l'organització a l'Ajuntament de la localitat. I l'última seu serà el Triatló de Xàbia, que se celebrarà el 24 de setembre, organitzat pel Club Tri-llebeig, i que tancarà la Lliga de Clubs Caixa Popular 2017.

En finalitzar el circuit, en la Gala Anual del Triatló Valencià, es farà lliurament de 4.000 euros, en premis en metàl·lics a repartir entre els 10 primers clubs masculins i els 10 primers femenins dels premis. A més, es lliuraren trofeus als 3 millors clubs, tant masculins com a femenins.

El circuit al llarg de la temporada aconsegueix que en cadascuna de les proves es compte amb una mitjana de 400 participants, arribant a aconseguir els 700 en les proves per equips.

Caixa Popular col·labora amb la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, en l'organització d'aquesta Lliga de Clubs, amb la finalitat de promocionar els valors que comporta la pràctica de l'esport, l'esforç, la superació i el treball en equip.

Caixa Popular - Gener 2017