Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular obri una nova oficina a Tavernes de la Valldigna08/05/2019

L'entitat financera manté el seu pla d'expansió i incrementa la seua presència en les principals poblacions valencianes.

Caixa Popular ha obert una nova oficina a Tavernes de la Valldigna, concretament en l'avinguda Germanies, 64, amb l'horari més ampli del mercat, ja que obri al públic tots els matins i totes les vesprades.

Es tracta de la segona apertura d'aquest exercici 2019 i incrementa la presència de l'entitat financera a la comarca de la Safor, on la cooperativa de crèdit compta amb cinc punts de venda en les principals poblacions.

Caixa Popular oferirà servicis de finançament, estalvi i inversió a les empreses, cooperatives, comerços, autònoms i particulars de la zona. Al capdavant de l'oficina estaran María José García, Josep Cuñat i Rafa Pérez, com a director.

Una oficina equipada amb l'última tecnologia i amb un disseny pensat per a la comoditat i experiència del client. Incorpora un recinte de caixers, on els clients poden realitzar les gestions més habituals de forma fàcil i sense esperes les 24 hores del dia.

Caixa Popular es presenta com una alternativa financera en la zona pel seu model de banca cooperativa, valenciana, amb valors, social i diferent. En l'actualitat, és la principal entitat financera de la Comunitat Valenciana i compta amb un total de 73 oficines repartides per les principals localitats de la província de València i del nord d'Alacant.

Caixa Popular - Maig 2019