Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular s'adherix a la Iniciativa Empresarial per l'Ètica i el Bon Govern19/10/2018

Caixa Popular és una de les més de cinquanta empreses valencianes que han signat la declaració de compromís amb l'ètica i el bon govern promoguda per la Generalitat, la Confederació de Cooperatives, la Confederació Empresarial i el Consell de Càmeres.

Sota la premissa que l'ètica és un intangible imprescindible per al futur d'una societat moderna i per a la competitivitat de les empreses, la Iniciativa Empresarial per l'Ètica i el Bon Govern, a més de representar un compromís amb les bones pràctiques, simbolitza el sistema de valors de la Comunitat Valenciana.

El President de Caixa Popular, Benet Delcán, ha formalitzat la signatura en representació de la principal entitat financera valenciana. Una declaració que arreplega que els principis d'integritat i bon govern són elements clau per a la prosperitat econòmica i social i per a la projecció de les empreses en l'exterior, en una societat que demanda "bon fer, transparència, rigor i responsabilitat".

Les cinquanta empreses signatàries de la Iniciativa Empresarial per l'Ètica i el Bon Govern són les primeres que s'han adherit a aquesta declaració, que romandrà oberta durant les pròximes setmanes per a permetre l'adhesió de les mercantils que ho desitgen.

Caixa Popular - Octubre 2018