Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

La participació femenina apunta a record en la Volta a Peu València Caixa Popular d'aquest diumenge15/05/2018

Amb un 51,5% de les inscripcions actuals, les dones tornen a reivindicar la seua participació massiva en aquesta prova de caràcter popular.

En l'edició de 2017, el 49,2% del cens total va estar format per dones.

 

 

La incorporació de la dona a l'esport en general és un fet més que notable. Mostra d'açò és l'excel·lent acolliment de la Volta a Peu València Caixa Popular que un any més està a les portes d'aconseguir una participació de dones que supere el 50% del cens. En aquest cas, es confirmaria com la prova més nombrosa del calendari en participació femenina.

A dia de hui, de mantenir-se la tendència fins al tancament de les inscripcions, el 51% de participació femenina aconseguiria ser una fita històrica per a una carrera popular d'aquestes dimensions. En 2017, aquest percentatge es va traduir en 5607 dones participants inscrites i un total del 49’2% del cens.

Per a Paco Borao, president de la SD Correcaminos, la incorporació activa de la dona en l'esport és "un fet i tant de bo aquesta Volta a Peu València Caixa Popular ens oferisca una dada històrica quan tanquem la venda de dorsals. A part de ser la carrera amb més història de la ciutat, volem que la Volta a Peu siga la més femenina".

La Volta a Peu València Caixa Popular d'enguany confirma una vegada més l'excel·lent acceptació que aquesta carrera té per als valencians, que en cada edició no falten a una prova oberta a tots per les principals vies de la ciutat i on l'esport, l'oci col·lectiu i el bon ambient són els protagonistes principals.

És el moment de fer-te amb el teu dorsal

La Volta a Peu València Caixa Popular entra en els últims dies de venda de dorsals, sent el dimecres 16 l'últim dia per a realitzar la compra via on-line. Així mateix, es manté disponible l'opció presencial en les oficines de Caixa Popular fins al divendres 18 de maig i per als més ressagats, en els centres d'El Corte Inglés de Pintor Sorolla, Avinguda de França i Nuevo Centro mantindran disponibles dorsals fins a les 20:00 hores del dissabte 19 de maig.

El dorsal per a la Volta a Peu d'enguany té un preu de 3 euros, dels quals un es destinarà a l'entitat solidària de la prova "Músicos por la Salud". I tots els participants que completen la prova rebran com en edicions anteriors, la camiseta commemorativa de l'edició 2018, així com avituallament líquid després de creuar la línia de meta que estarà situada en el Passeig de l'Albereda de València. Tota la informació de la carrera la pots trobar en la web oficial: www.voltaapeuvalencia.org

Caixa Popular - Maig 2018