Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular incentiva l'emprenedoria entre els estudiants d'ESIC amb els Premis a la Millor Iniciativa Emprenedora31/12/2019

Premio Iniciativa Emprendedora

ESIC Business & Marketing School i Caixa Popular han fet lliurament, en el marc del Fòrum d’Ocupabilitat i Emprenedoria del Campus Comunitat Valenciana, del Premi al Millor Treball Final de Grau i el Premi al Millor Treball Final de Màster d’Iniciativa Emprenedora.

Entre tallers i entrevistes, es va aprofitar l’avinentesa per a atorgar el reconeixement al millor treball de final de grau d’iniciativa emprenedora, concedit a Maribel Vázquez, i el Premi al Millor Treball de Final de Màster d’Iniciativa Emprenedora, recollit per Cecilia Andrea Beleña Vila, Wendy Chao Yao, Jesús Ribera i Sergio Sáiz. María José Ortolá, subdirectora general d’Economia Social i Emprenedoria de la Generalitat Valenciana, va ser l’encarregada d’entregar, juntament amb Vicente Fort, director de l’Àrea de Grau d’ESIC Comunitat València, el primer guardó, mentre que en el del millor treball final de màster van ser José María García, director de l’Àrea de Postgrau de ESIC Comunitat Valenciana, i, de nou, María José Ortolá, els responsables d’atorgar el premi.

En la presentació corporativa que va tindre lloc després del lliurament, es van presentar les ajudes a l’emprenedoria, ocasió que també es va aprofitar per a posar l’accent principalment en la importància d’aquesta mena d’esdeveniments i de la idoneïtat de l’esdeveniment per a entregar-los. Les dues categories pertanyen als Premis Emprenedors ESIC patrocinats per Caixa Popular, que celebren la tercera edició amb l’objectiu d’incentivar l’emprenedoria entre els estudiants.

Amb els premis es va tancar una edició marcada pel treball, la participació i la il·lusió de tots i totes, i en què, tant ESIC com Caixa Popular, van voler destacar i premiar l’esforç i la iniciativa.

Caixa Popular - Desembre 2019