Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Se presenta en Caixa Popular la Volta Ciclista València Femenina30/05/2018

Més d'un centenar de ciclistes procedents de tota Espanya participaran en la tercera edició de la Volta Ciclista València Femenina que se celebra de l'1 al 3 de juny. La prova, de categoria Elite/ Sub'23, Júnior i Màster, està organitzada per la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana i compta amb el patrocini principal de Caixa Popular, en la seua seu central del Parc Tecnològic de Paterna, s'ha celebrat la posada de llarg de la competició.

La Volta Ciclista València Femenina constarà de tres etapes. La primera partirà des de la ciutat de València el divendres 1 de juny i tindrà la seua meta en Riba-roja amb un recorregut de 84 kms; la segona etapa, de 83 kms, se celebrarà el dissabte 2 a Llíria, amb eixida i meta en la localitat, mentre que Moncada acollirà l'última i definitiva etapa el diumenge 3, amb 81 kms.

Amadeo Olmos, president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana va destacar la consolidació de la Volta Féminas: "fa tres anys quan iniciem aquest projecte només existia una volta femenina al País Basc. Ara, hi ha quatre i dos d'elles a la Comunitat Valenciana: la Volta Femenina que se celebra al febrer i la Volta a València que hui presentem". Amadeo Olmos va agrair "el suport de Caixa Popular, de la Diputació, la Generalitat Valenciana i dels ajuntaments de València, Riba-Roja del Turia, Llíria i Moncada, així com dels clubs locals i de la Guàrdia Civil de Tràfic i la policia local".

Rosendo Ortí, director General de Caixa Popular va ressaltar el compromís de l'entitat financera amb la igualtat: "aquesta Volta és una carrera per a dones, una fet del qual ens sentim molt identificats ja que en Caixa Popular el 60% del nostre personal és femení. A més, compartim amb la Volta els valors d'esforç, igualtat i sacrifici".

La Diputada d'Igualtat, Joventut i Esports, Isabel García va reiterar l'aposta de la Diputació per fomentar l’esport femení, un aspecte en el qual, va destacar "València s'ha convertit en un referent a nivell nacional. Quan Amadeo Olmos ens va proposar fa tres anys, al pincipi de la nostra legislatura, fer una Volta femenina, no dubtem en donar suport al projecte. Ara confie que aquesta edició siga un èxit i comencem ja a pensar en la quarta edició".

La III Volta Ciclista València Femenina comptarà amb pràcticament la totalitat d'equips femenins elit i sub'23 de l'escamot nacional entre els quals destaca el valencià Hyundai Koryo Car. A més, la Volta reunirà a equips de Cantàbria, Navarra, Madrid, Catalunya, Galícia i País Basc.

Caixa Popular - Maig 2018