Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular i Seguros RGA llancen el Servei Tarifa Plana Multitranquil·litat, que permet als clients agrupar els rebuts d'assegurances en una única quota mensual04/10/2017

El seu llançament coincideix amb l'engegada de la Campanya Multitranquil·litat Assegurada que bonifica la contractació múltiple d'assegurances amb fins a mil euros.

Caixa Popular i Seguros RGA han llançat la Tarifa Plana Multitranquil.litat, un nou servei per als clients, que permet agrupar els rebuts de les seues assegurances en dotze quotes mensuals, independentment de la seua data de venciment. Amb aquest llançament, Caixa Popular i Seguros RGA, pretenen facilitar als seus clients el pagament dels seus rebuts d'assegurances, permetent-los una millor planificació i coneixement de la seua inversió en productes asseguradors.

A més dels beneficis propis del servei, la Tarifa Plana Multitranquil.litat no té cap cost addicional per als clients, per aquest motiu, des de Caixa Popular i Seguros RGA esperen que tinga una gran acceptació entre els clients actuals d'assegurances i ajude a captar noves pòlisses i nous clients.

Per a donar a conèixer aquest nou servei, el seu llançament ha coincidit amb la posada en marxa de la Campanya Multitranquil·litat Assegurada, que estarà en vigor fins al pròxim 15 de desembre. Aquesta és una campanya que incentiva la contractació múltiple d'assegurances en Caixa Popular, i que en aquesta edició, premia especialment si el client contracta, a més de les assegurances promocionades, la Tarifa Plana Multitranquil.litat, podent aconseguir una bonificació de fins a mil euros en una targeta regal.

La campanya és una acció especialment dirigida a unitats familiars i autònoms, col·lectius amb un perfil d'assegurament elevat per als quals pot ser interessant agrupar les seues assegurances en Caixa Popular i planificar els seus pagaments amb una quota estable mensual.

Les assegurances bonificades en la campanya i susceptibles d'adherir-se a la Tarifa Plana Multitranquil.litat són Llar, Vida, Automòbil, Accidents i Decessos. A més d'aquestes assegurances la Tarifa Plana Multitranquil.litat permet finançar les assegurances de Comerç i Caça.

Caixa Popular - Octubre 2017