Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

El pla de pensions RGAMifuturo 2038 de Caixa Popular, pla més rendible en renda variable mixta europea26/11/2019

El pla de pensions RGAMifuturo 2038 de Caixa Popular ha aconseguit la primera posició en renda variable mixta europea en el rànquing per categoria d'inversió d'Expansión, en rendibilitats acumulades durant l’any 2019.

El pla de pensions de cicle de vida RGAMifuturo 2038 llançat l’any 2017 per Seguros RGA, asseguradora del Grupo Caja Rural, s'ha situat en primera posició en el rànquing d'inversió d'Expansión en la categoria de renda variable mixta europea amb una rendibilitat acumulada des del gener del 18,62 %.

El pla RGAMifuturo 2038 està destinat a persones amb un horitzó d'inversió a llarg termini amb un perfil d'inversió dinàmic, i inverteix fins un màxim del 84 % en renda variable.

El pla RGARenta Variable Española ha aconseguit arribar també a una posició destacada en el rànquing de renda variable espanyola, ja que s’ha situat en la posició 7 en rendibilitats acumulades durant l’any 2019, amb un 8,98 %. Aquest pla va dirigit a perfils d'inversió agressius, ja que inverteix des d'un 75 % en renda variable fins un 100%.

EL Grupo Caja Rural, que ja ha llançat la seua campanya habitual de plans de pensions, ofereix, juntament amb una gamma de plans molt àmplia i completa, incentius ben atractius per aportacions o traspassos fins al 31 de desembre.

 

 

Caixa Popular - Novembre 2019