Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

L'Associació per al Desenvolupament Sostenible Rurable i Caixa Popular estableixen una aliança per anticipar les ajudes als emprenedors09/11/2018

L'Associació per al Desenvolupament Sostenible Rurable i Caixa Popular han establert un acord de col·laboració per afavorir el emprendimiento en la Foia de Bunyol, la Plana d'Utiel- Requena i la Vall d'Aiora- Cofrents.

Les persones que emprenguen en aquest territori podran comptar amb bestretes en condicions financeres favorables. Atès que Caixa Popular avançarà a les empreses o particulars les quantitats sol·licitades sempre que compten amb l'aprovació per part de la Conselleria d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

Una aliança pensada perquè les persones i empreses que estan sol·licitant subvencions LEADER puguen resoldre el finançament dels seus projectes amb major facilitat.

El Director de zona de Caixa Popular, Francisco Montesa, i el President de l'Associació per al Desenvolupament Sostenible Rurable, Luis Saló, van ser els encarregats de formalitzar l'acord entre ambdues entitats. La signatura també va comptar amb la presència del Director de l'oficina de la cooperativa de crèdit a Requena, Ricardo Ruíz, i de la gerent de Rurable, Anabel Trujillo.

Rurable és una associació que agrupa i representa al teixit econòmic, de l'administració i de la societat civil de la Foia de Bunyol, la Plana d'Utiel- Requena i la Vall d'Aiora- Cofrents amb l'objectiu de fer créixer aquest territori.

Per la seua banda, Caixa Popular com a principal entitat financera valenciana i conscient de la importància que té en el teixit social, mediambiental i econòmic de les poblacions, proporciona suport a projectes de desenvolupament local sostenible oferint vies de finançament per a aquelles organitzacions que vulguen realitzar projectes d'aquesta índole.

Caixa Popular - Novembre 2018