Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Russafa Escènica estrena oficina en la sèptima edició “Caminos”08/09/2017

Gràcies a la col·laboració de Caixa Popular, Russafa Escènica compta amb un punt d'informació més ampli i còmode per a atendre al públic del festival.

 russafa escenica

 

Dilluns passat es va inaugurar la nova oficina de Russafa Escènica 2017, un espai adaptat a les necessitats d'una ambiciosa setena edició, que ja porta dies rebent al públic visitant i que romandrà obert durant tot el festival, que enguany es desenvolupa del 14 al 24 de setembre en el barri de Russafa.

La nova oficina, situada en el carrer Francisco Sempere, 12 –al costat del Mercat de Russafa- arriba després d'un acord de col·laboració entre el festival i Caixa Popular, que en el seu continu creixement obrirà pròximament una nova oficina en el barri, en el mateix espai que ocupa temporalment l'organització del festival.

En l'oficina de Russafa Escènica es podran adquirir les entrades per a qualsevol dels dinou espectacles que conformen enguany la programació (14 vivers, 4 boscos i L'Hivernacle) i d'algunes de les activitats paral·leles que serveixen com a satèl·lit del cartell escènic.

A més de la nova oficina, Caixa Popular ha fet possible l'existència d'un punt de trobada del festival, un espai -El món 26, situat en el carrer Puerto Rico 26- on els artistes, voluntaris i l'organització podran reunir-se a les nits per a sopar de manera gratuïta, establir sinergies i llaços entre ells i intercanviar opinions sobre la jornada. Aquest punt de trobada, obert al públic, s'inaugura el 14 de setembre.

Amb aquesta col·laboració, l'entitat, plasma el seu compromís i implicació social amb el barri.

 

Caixa Popular - Setembre 2017