Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Les targetes de Caixa Popular seran solidàries en benefici de Payasospital23/02/2018

Caixa Popular ha llançat la innovadora iniciativa de les targetes solidàries. A través de la qual, per cada compra que realitzen els seus clients amb les targetes de l'entitat, Caixa Popular donar el 0,7% dels ingressos que li genera per a contribuir en una acció social i solidària.

L'entitat beneficiària que s'ha seleccionat enguany és PayaSOSpital, una associació no lucrativa que alegra la vida dels xiquets hospitalitzats amb actuacions regulars de pallassos professionals adaptades a cada xiquet i coordinades amb el personal sanitari.

D'aquesta forma, els clients de Caixa Popular titulars de targetes contribuiran a una labor social sense cost algun per a ells.

La missió de Caixa Popular és retornar-li a la societat valenciana els beneficis que els genera, para transforma-la i millorar, i la posada en marxa d'accions com les targetes solidàries és un exemple de la seua contribució social.

La voluntat de l'entitat és que cada any els beneficis recaiguen sobre una projecte que es desenvolupe en l'àmbit valencià i que contribuïsca a la solidaritat.

Per a la difusió d'aquesta acció, la cooperativa ha engegat una important campanya de comunicació que es desenvoluparà amb diferents accions al llarg de l'any. Una d'elles, és el vídeo viral que ha difós que ha aconseguit a milers d'usuaris de xarxes socials en tan sol uns dies.

Enllaç vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=4t2Toiq-1Iw 

Caixa Popular - Febrer 2018