Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Dos equips de Caixa Popular participaran en el desafiament de l'Oxfam Trailwalker Euskadi15/05/2018

Com van fer a l'abril cinc equips de Caixa Popular en l'edició de Girona, dos equips de l'entitat financera participaran, aquest cap de setmana vinent, en l'edició de l'Oxfam Trailwalker que l'ONG organitza a Euskadi.

Es tracta d'una de les marxes esportives més importants contra la pobresa. Sota el lema "100 km, una causa", els participants recorreran a peu 100 km en un màxim de 32 hores. En concret serà el tram de les Muntanyes de Vitòria i l'embassament d’Ullibarri-Gamboa.

Tots dos equips compten amb quatre marxadors i dos persones amb vehicle que els prestaran el seu suport durant el recorregut. Com a requisit, cada equip haurà de començar i acabar junts la marxa, en un exemple de solidaritat i treball en equip.

Organitzat per Oxfam-Intermon, es tracta d'un dels majors desafiaments esportius del món per a lluitar contra la pobresa i la fam. Ja que, gràcies als donatius dels equips l'ONG obté una important recaptació, que es destina als més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, que desenvolupa en 50 països.

Caixa Popular dóna suport a aquesta iniciativa pel compromís que manté en coherència amb els seus valors de solidaritat, cooperació i compromís amb l'esport.

Caixa Popular - Maig 2018