Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Els treballadors de Caixa Popular amb la seua col·laboració fan realitat sis projectes de cooperació 26/03/2018

Es tracta de la campanya “Un dia de Salari” impulsada pel Grup de Cooperació de l’entitat

La col·laboració del col·lectiu de treball de Caixa Popular en la campanya "Un dia de Salari", que realitza cada any el Grup de Cooperació de l’entitat, ha possibilitat el finançament de sis projectes de solidaritat i cooperació al desenvolupament.

Les entitats seleccionades han estat: l’ ONG CIPRÉS, ACOEC, la Fundación Vicente Ferrer, ECOSOL ONGD, Sembrant Camins i Escoles Solidàries.

Totes elles han presentat projectes que contribuiran a millorar la vida de les persones, en concret es desenvoluparan en Nicaragua, Guatemala, Índia, Kènia i València.

Anualment el Grup de Cooperació de Caixa Popular promou la campanya solidaria "Un dia de Salari", on l'equip humà de l'entitat dóna voluntàriament un dia del seu salari i Caixa Popular aporta una quantitat equivalent al total recaptat.

El lliurament formal de les ajudes es va realitzar a través d'una Tribuna Cooperativa en el Teatre El Micalet de València i va comptar amb la presència de representants de les ONG’s, entitats socials i el personal del col·lectiu de treball de Caixa Popular.

 

Caixa Popular - Març 2018