Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Banca Empresa de Caixa Popular organitza una Trobada d'empreses a Ontinyent04/12/2018

Banca Empresa de Caixa Popular ha celebrat una Trobada d'Empreses a Ontinyent a la seu de ATEVAL - Associació d’Empresaris Textils Comunitat Valenciana, en el qual han participat empresaris de les zones de La Costera, La Ribera, La Safor, La Vall d'Albaida i l'Alcoià. Una cita on la principal entitat financera valenciana ha consolidat el seu lideratge i ha reforçat la vinculació amb el teixit empresarial valencià.

L'acte es va inaugurar amb la intervenció del Director General de l'entitat, Rosendo Ortí, qui va explicar els trets diferencials i els factors d'èxit de la cooperativa de crèdit valenciana. A posteriori, el Director de Banca Empresa de Caixa Popular, Juan Gallur, va presentar les dades més rellevants i l'evolució d'aquesta unitat de negoci, així com la cartera de productes i serveis que l'entitat ofereix per donar solucions d'estalvi i finançament a les empreses.

També, es va comptar amb la participació de Tono Mestre, en representació de l'empresa Tufinanziación, que va informar sobre el Servei d'Ajudes Públiques existent per a les empreses. I el tancament de la trobada d'Empreses Caixa Popular ho va fer el Director de la Càtedra d'empresa i Humanisme de la Universitat de València, Tomás González, amb la ponència "Estratègia de l'Oceà Blau: Una oportunitat per tenir èxit i créixer en mercats altament competitius". 

Caixa Popular - Desembre 2018