Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

La Unió de Consumidors i Caixa Popular llancen una campanya de sensibilització sobre consum responsable05/10/2018

El Conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, ha participat en l'acte de presentació de la campanya. La campanya, ara en Russafa, serà itinerant per diferents oficines de l'entitat financera valenciana.

 

 

La Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana i Caixa Popular han presentat aquest matí la campanya "Canviar el món comença per tu", una acció de sensibilització ciutadana sobre consum responsable amb la qual es pretén conscienciar a consumidors i usuaris sobre com convertir els seus hàbits de consum en una eina de transformació social.

En l'acte, celebrat en l'oficina de l'entitat financera en Russafa, ha participat el Conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana, Rafael Climent, el Director de Negoci i Màrqueting de Caixa Popular, José María Company, i el secretari de la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana, Vicente Inglada.

La campanya, desenvolupada en valencià i castellà, contempla panells informatius i suports físics sobre els avantatges i oportunitats d'un consum ètic, social i mediambientalment conscient. A més, es proposen diferents accions senzilles amb les quals les persones en el seu moment a dia, sense que suposen un cost o esforç afegit, poden contribuir a millorar el consum global.

"Canviar el món comença per tu" pretén sensibilitzar a la ciutadania sobre un consum responsable, és a dir l'elecció de productes i serveis no solament sobre la base de la seua qualitat i preu, sinó també considerant el seu impacte ambiental, el compromís social i la conducta de les empreses que els fabriquen o comercialitzen.

Estarà disponible per als usuaris en l'oficina de Caixa Popular en Russafa durant el mes d'octubre i posteriorment serà itinerant per altres oficines de la principal entitat financera valenciana.

L'acció de la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana i Caixa Popular pretén incidir en l'oportunitat de realitzar un canvi social entorn dels nostres hàbits de consum, entenent que totes i tots som corresponsables amb la nostra compra dels impactes socials i ambientals d'aqueixa mateixa producció i distribució d'aquests béns i serveis. Responsables, d'una banda, amb el medi ambient, tenint en compte que hem de prioritzar productes amb menors impactes ambientals i reduir el consum dels limitats recursos naturals que disposem. Per una altra, responsables amb les persones, assumint i defensant solidàriament l'obligació de garantir els mateixos drets per a totes elles.

Caixa Popular - Octubre 2018