• Borsa i mercats

  Opera en borsa com vulgues i quan vulgues

  Amb el servei de Borsa i Mercats de Caixa Popular podràs operar en borsa i valors dels principals mercats del món, des de qualsevol dispositiu i en qualsevol moment.

  Borsa i Mercats Particulars - Dona de negocis jove concentrada treballant enfront del seu portàtil en l'oficina
 • Gris oscuro
Carteres Banca Privada - Home de negocis amb vestit, camisa, corbata, rellotge i ulleres a la mà, pensant en una sala de reunions mirant un paper

El valor de les inversions en fons està subjecte a les fluctuacions del mercat i a els riscos inherents a la  inversió en valors.

 • A la seua disposició una àmplia selecció de carteres

 • Confiança i seguretat a través de diferents vehicles per a invertir

 • Control i seguiment amb el suport d’un equip d’experts

  (**)

 • Gris claro

Descobreix tot el que pots fer en línia

 • Gris oscuro
 • Preguntes freqüents

  Com puc contractar-ho?

  Podràs contractar i accedir a la informació de les teues inversions en la teua oficina habitual o a través de ruralvía.

  Per a gestionar una cartera de valors, tant de renda fixa com variable, hauràs de disposar d’un compte de valors en l’entitat, que et permetrà gestionar totes les operacions que hi vulgues fer.

  Qui pot contractar-ho?

  El servei de valors està dirigit a tots els que disposen d’uns quants estalvis i vulguen dur a terme alguna inversió. En Caixa Popular disposem d’una varietat ben àmplia de productes que podem oferir-te.

  Comptaràs amb l’assessorament personalitzat compost per un gran equip de professionals que t’ajudaran a assolir les teues metes.

  Té alguna comissió?

  S’hi aplicarà comissió de manteniment del compte de valors per a cobrir les despeses que l’entitat té per la custòdia de la inversió, per mantindre accions en cartera. La comissió per custòdia merita per la posició de valors i per l’entrada de títols nous. Pot cobrar-se mensualment, trimestralment, semestralment o anualment. A més, hi ha un altre tipus de comissions per la gestió de les operacions de compra i/o venda en mercats nacionals o estrangers, així com el traspàs de la cartera de títols a una altra entitat. A això cal afegir les comissions de corretatge que cobren els brokers per la seua mediació en les operacions de compra-venda en els mercats de valors o els cànons que apliquen en la Societat Rectora de Borsa.

  He de pagar impostos pels rendiments obtinguts?

  Els rendiments generats, siguen implícits o explícits, tenen la consideració de rendiments de capital mobiliari a què s’aplicarà el tipus de retenció corresponent d’acord amb la normativa vigent.

  Disposaré d’informació de les meues operacions?

  Mensualment i de manera gratuïta et remetrem la informació de l’estat dels teus comptes de valors a través de l’extracte de moviments (sempre que se n’haja efectuat algun durant el període). També podràs sol·licitar aquesta informació en la nostra oficina o quan vulgues a través de ruralvía.

 • Verde oscuro abajo

També et pot interessar

Fons de Inversiónn - Home madur de negocis amb vestit gris, parlant pel mòbil i portàtil, assegut en un banc en una ciutat
 • Tria un pla d’inversió a la teua mida

 • Participa en els mercats financers de Renda Fixa i Variable

 • Beneficia’t de l’assessorament i la gestió de professionals especialitzats

  (**)

Cartera fons d'inversió - Assessora amb ulleres somrient i parlant amb una dona jove assegudes en una oficina

El valor de les inversions en fons està subjecte a les fluctuacions del mercat i a els riscos inherents a la inversió en valors.

 • Modalitat per a la gestió discrecional i individualitzada de la teua cartera

 • El llindar mínim d’inversió és de 60.000 euros

 • Inversió a través de fons del Grupo Caja Rural i de gestores internacionals

  (**)