Actualitat

 • Noticias

  Caixa Popular llança una nova línia de finançament per a comunitats de propietaris

  Caixa Popular llança una nova línia de finançament per a comunitats de propietaris

  Caixa Popular i el Col·legi Territorial d’Administradors de Finques de València i Castelló enforteixen la seua aliança amb una nova línia de finançament, facilitant la seua gestió econòmica financera a les comunitats de propietàries administrades pels seus col·legiats.

  La principal entitat financera valenciana ha creat aquest producte de finançament exclusiu dirigit a les comunitats de propietaris que són gestionades per administradors col·legiats.

  Amb aquesta nova acció es pretén impulsar i millorar l’activitat professional dels col·legiats, facilitant la signatura d’operacions d’actiu de les comunitats de propietaris.

  Totes dues organitzacions amplien amb aquest acord el conveni de col·laboració que mantenien i que fa poc han prorrogat per un any més. Leo Delgado, responsable de Col·legis Professionals de Caixa Popular, i Sebastián José Cucala, com a president del Col·legi d’Administradors van formalitzar la signatura de l’acord.

  Caixa Popular continua així amb el seu propòsit de fer costat a la societat valenciana i generar sinergies que ajuden a la millora econòmica i social dels pobles i barris on està situada.

  Per part seua, el Col·legi Territorial d’Administradors de Finques de València i Castelló evidencia el seu objectiu de cerca d’acords que faciliten i milloren la gestió de l’activitat professional dels seus associats.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente