Actualitat

 • Noticias

  El pla de pensions RGA Renda Variable Espanyola, de Seguros RGA, l’asseguradora de Caixa Popular, rep el premi al millor pla de pensions d’Espanya

  Seguros RGA ha sigut reconeguda amb el Premi Morningstar Spain Fund Awards 2021 pel pla de pensions RGA Renda Variable Espanyola PP, en la categoria de Millor Pla de Pensions de Renda Variable d’Espanya.

  El pla de pensions RGA Renda Variable Espanyola, de Seguros RGA, l’asseguradora de Caixa Popular, rep el premi al millor pla de pensions d’Espanya

  Aquest premi tan important és un reconeixement al treball que Seguros RGA, l’asseguradora de Caixa Popular, du a terme durant els més de trenta anys de la seua història i que, a més, confirma l’asseguradora del Grup Caixa Rural com una de les millors en productes d’estalvi i previsió.

  Carlos de la Peña, director de l’àrea d’inversions de Seguros RGA, confirma que el bon comportament del pla “RGA Renda Variable Espanyola” durant l’any 2020 s’ha degut, fonamentalment, a dos motius: el primer, a una bona tria de valors; i en segon lloc, al fet d’haver valorat de manera adequada i des dels primers instants els efectes que la pandèmia podia tindre sobre l’economia i sobre els mercats financers. Durant aquesta crisi, la política ISR (inversió sostenible i responsable) que ja fa uns quants anys que posem en valor, ha tingut una incidència molt bona en els valors escollits.

  Els premis Morningstar, que es van donar a conéixer el dia 16 de març, reconeixen els fons, les gestores i els plans de pensions que han aconseguit un rendiment excepcional ajustat al risc el 2020 i a llarg termini. Aquest guardó, fruit d’una selecció rigorosa quantitativa i qualitativa amb l’objectiu de premiar l’excel·lència en la gestió, és aplicada de manera consistent en tots els països europeus i asiàtics en què està present Morningstar.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente