• Verde oscuro abajo
  • familia formada por padre, madre y un bebé. El padre lleva el niño subido a sus hombros

    Estalviar és qüestió d’experiència

    I pots comptar amb tota la nostra experiència acumulada al llarg d’anys assessorant tota mena de famílies que, com la teua, volen traure el màxim rendiment dels seus diners en tot moment. Sabem valorar la rendibilitat de cada moviment i els riscos possibles que comporta.

    Si vols estalviar t'oferim l'ajuda de l'equip d'experts de Caixa Popular per a poder prendre les millors decisions a cada moment.

    En Caixa Popular treballem cada dia per a conéixer-te més i més, perquè només així podem oferir-te les solucions més adequades en cada pas que donem per a traure el màxim profit dels teus estalvis.

  • Verde oscuro abajo

Som Proactius, t'oferim solucions pensades a la teua mida

Gamma de fons amb un grau de diversificació elevat per a aprofitar les oportunitats del mercat sense excedir el nivell de risc definit en cada fons, en funció del perfil inversor.

Alternativa d’inversió senzilla en fons de gestores nacionals i internacionals, amb una gran diversitat d’actius i mercats i la gestió dels millors professionals.

(**)

Fons que apliquen criteris financers i d’inversió socialment responsables i diversifiquen les inversions en renda fixa i variable de qualsevol sector.

(**)