Actualitat

 • Notícies

  Seguros RGA i Caixa Popular mostren el seu suport al comerç local amb les campanyes d'assegurances

  Les campanyes d'assegurances que ha realitzat Caixa Popular han tingut com a incentiu per al client una targeta regal per a gastar en comerços de proximitat 

  Imagen sobre comercio local

  Les botigues de barri, els comerços de tota la vida, no ho tenen fàcil des de fa temps per la irrupció de les grans superfícies i la venda online. A això se suma la crisi derivada de la COVID-19, que va posar en una situació difícil a un col·lectiu amb dificultats. 

  Per això, des del Grupo Caja Rural, s'han impulsat diverses accions per a donar suport a l'economia local i el comerç de proximitat. Una d'aquestes accions consisteix a modificar el regal tradicional per la contractació d'una assegurança en període promocional. D'aquesta manera, els clients que contracten una assegurança en període promocional, reben una targeta regal de 15 euros per a gastar en comerç local. De moment, els productes que s'han inclòs, en diferents períodes, en aquestes campanyes, han sigut l'assegurança de llar i l'assegurança de vida. 

  Caixa Popular i Seguros RGA han posat en relleu el seu esperit social, la seua proximitat i l'arrelament al territori, contribuint així a dinamitzar el comerç local, no sols perquè col·laboren amb la continuïtat de xicotetes i mitjanes empreses, i fins i tot autònoms, que generen nombrosos llocs de treball i activen l'economia local, sinó perquè demostren una decidida aposta pel consum responsable i sostenible que millora la qualitat de vida de les persones, mitjançant una alimentació saludable amb productes sans, rics i vinculats a la terra.

Noticias anteriores