Tú, el teu mòbil i Jove In

4 planxesPaga les teues compres i/o enviadiners amb el mòbil i suma participacions* per al sorteig de 4 planxes de Surf de remDe l'1 de març al 31 de maig de 2024!

Amb Jove In i el teu mòbil tu dius “d’una” a tots els plans

Pilla les sneakers que tant t’encisen, comparteix les despeses del dissabte o paga la pizza a la botiga de la cantonada amb el mòbil. Tu fas els teus plans, i de passada, acumules participacions.

1participació

per cada 6 operacions de pagament mòbil amb el teu Carnet Jove i/o enviar diners amb Bizum de la nostra entitat, durant el període promocional.

Quantes més acumules, més possibilitats tindràs de portar-te 1 de les les 4 taules de * planxes de surf de rem que sortegem.

PAGAMENT MÒBIL

Porta les teues targetes en el mòbil i paga amb qualsevol d’aquestes aplicacions. A més, si actives les alertes, rebràs un avís cada vegada que faces una operació.

BIZUM

Envia i comparteix despeses amb els teus contactes en un obrir i tancar d’app.

*Tots els participants en el sorteig, a més de complir els requisits, hauran de tindre el seu número de telèfon mòbil informat en l’entitat. Promoció vàlida per a clients Jove In de 18 a 30 anys. Consulta les bases en www.joven-in.com/bases-sorteo i no perdes ni una oportunitat d’acumular participacions.