va
es

Targeta Dona

 

La primera targeta

que treballa per la igualtat

i acurta la bretxa de gènere

Segons l’últim Global Gender Gap Report del Worl Economic Forum, la igualtat real entre homes i dones no s’aconseguirà fins d’ací a 132 anys. 

És una data llunyana? Sí.
És una data esperançadora? També.

En Caixa Popular refermem el nostre posicionament amb la igualtat prolongant el compromís de l’entitat per més de cent anys. D’aquesta manera, si tens una Targeta Dona o estàs pensant de tindre’n una, estaràs participant cada dia a acurtar la bretxa.


"Acurtar la bretxa de gènere és el nostre objectiu; la Targeta Dona, la nostra eina"


Per la nostra part, dins del “Projecte Dona” fem tot el que està a la nostra mà perquè la bretxa es tanque tan prompte com siga possible. Coneix ací totes les iniciatives o continua llegint.

Com funciona la targeta?


Un gest per la igualtat. 

Tanca la bretxa. 

Fes història. 

Cada vegada que l’uses, Caixa Popular destina un percentatge al fons d’Ajudes per la Igualtat. Aquestes ajudes es reparteixen any rere any a associacions i entitats socials que treballen per la igualtat. Com més ús en fas més contribueixes a tancar-la. Alhora participes en l’economia amb un propòsit social i diferent. Tant si eres home o dona, sol•licita la targeta i podràs gaudir dels seus avantatges socials formant part d’una entitat amb un compromís que farà història. I tu amb ella.

 

Sol·licita la Targeta


 

Expo Valencianes per la igualtat.

 

Creat de la mà de les artistes falleres María José i Pilar Luna,  “Valencianes per la Igualtat” naix de l’ímpetu d’unir en un suport autòcton la lluita per la igualtat i la conversa encara necessària al voltant de la bretxa de gènere.

L’obra ja ha visitat poblacions com Catarroja, Carcaixent o Gandia.

Consulta les pròximes parades:

Del 29 de febrer al 20 de març a Quart de Poblet

Del 21 de març al 10 d'abril a Ador i Palma de Gandía

De l'11 d'abril a l'1 de maig a Canals

Del 2 al 23 de maig a Vinalesa i Bonrepòs

Del 24 de maig al 13 de juny a Alzira


 

Un fons creat per totes les usuàries de la targeta Dona

 

Les “Ajudes per la Igualtat” són l’eina directa amb què en Caixa Popular connectem les portadores i portadors de la targeta Dona amb projectes socials que fomenten l’empoderament de la dona.

Si desenvolupes un projecte per la igualtat, podràs presentar-lo en la convocatòria del 2024 i aconseguir un impuls econòmic.  

 

Coneix les ajudes a la igualtat

9 Projectes impulsats

30.000€ destinats

+ 25.000 Targetes Dona


 

Ambaixadores amb la igualtat com a bandera. Dones valentes que han cregut i han participat en el Projecte Dona des del principi.

Esther Collado

Esther Collado

Nerea San Felix

Nerea San Felix

Carolina Ferre

Carolina Ferre

Sole Giménez

Sole Giménez