• Caixa Popular Dona

  Volem ser l’entitat preferida per les dones

  Caixa Popular Dona - Volem ser l’entitat preferida per les dones

Defensem la igualtat real entre homes i dones en tots els àmbits de la societat.

El projecte estratègic de Caixa Popular Dona busca, d’una banda, la coherència interna i, de l’altra, aconseguir una societat més igualitària, alhora que posa en valor el paper de la dona.

 • Targeta Dona

  Targeta Dona

  La primera targeta bancària que promou la igualtat de gènere i que destina una part dels ingressos obtinguts a projectes socials que fomenten la igualtat entre les persones.

   

Dona la Veu

Dona la Veu

Esdeveniments en formats conversa conduïts per Mariola Cubells en què donem la paraula a convidats amb un paper rellevant en la igualtat i la dona.

   

Fons Dona

Ajudes per la igualtat

Convocatòria d’ajudes per a la realització de projectes d’igualtat de gènere a la Comunitat Valenciana a què poden presentar-se institucions, associacions, fundacions, etc.

   

Projecte Dona Emprén

Projecte Dona Emprén

A través d’aquest projecte juntament amb Novaterra fomentem l’autotreball i la igualtat d’oportunitats per a dones amb accés difícil al crèdit, inspirat en el model de microcrèdits del Nobel de la Pau Muhammad Yunus.

              

Caixa Popular amb les dones empresàries

Caixa Popular amb les dones empresàries

Aliança amb Radio Valencia Cadena SER per a donar veu a dones empresàries valencianes referents per la seua trajectòria professional, amb entrevistes en la secció ‘SER Empresarios’ del programa Hoy por Hoy. Locos por Valencia.