Et sobren raons per a portar la teua empresa a Caixa Popular

  • Verde oscuro abajo

Productes i serveis exclusius que t’interessaran

Rural Confirming - Un hombre con traje y una mujer y papeles en la mano, hablando y sonriendo en la oficina

Aconsegueix reduir els costos administratius del teu negoci i ofereix als proveïdors un servei de pagament de qualitat.

  • Optimitza el control i la planificació de les necessitats de tresoreria

  • Permet anticipar els pagaments, sense recurs, sense classificació prèvia

  • Servei disponible per a proveïdors nacionals i internacionals

logo la pinada

Vols mesurar com d’innovadora que és la teua empresa?

Ara, gràcies a la col·laboració de Caixa Popular i La Pinada Lab, disposes d’un qüestionari per poder autoavaluar el grau d’innovació que té la teua empresa.

Després, Si vols saber més sobre la manera d’innovar en la teua empresa, només per ser client de Caixa Popular, La Pinada Lab t’ofereix una primera sessió de treball gratuïta. Amb aquesta sessió podràs focalitzar en el propòsit i entendre l’objectiu. Sabràs quines eines poden ajudar-te a reflexionar sobre l’objectiu i treballar la ideació, alhora que podràs visualitzar unes línies de treball que permeten dur a terme el procés d’innovació.

Anima’t a fer el primer pas. Potser siga el principi d’un futur molt interessant.
 

Extensió Línia ICO COVID–19

L’ICO ha procedit a habilitar la possibilitat d’extensió del termini de venciment en les operacions de finançament avalades, atorgades a les empreses i autònoms en virtut de l’RDL 8/2020 i l’RDL 25/2020, relatives a les mesures d’ajuda destinades a sonar suport a l’economia en el context de la pandèmia del Covid-19.

Línea ICO Avales Ucrania. Nuevas operaciones y Extensiones de plazo de vencimiento

Sigues autònom, PIME o Gran Empresa, explica'ns el teu cas i analitzarem la teua necessitat de finançament. A través de les Línies ICO- AVALS UCRAÏNA, s'obri una línia d'avals amb garantia de l'Estat, amb la finalitat d'atendre les conseqüències econòmiques i socials de la guerra a Ucraïna, com l'increment dels preus de l'energia, matèries primeres o electricitat.

Contínua vigent l'RDL 6/2022, sobre Mesures Urgents en resposta a les conseqüències econòmiques i socials de la guerra a Ucraïna, a través del qual s'habilita una Línia d'Avals Públics amb la finalitat de donar cobertura al finançament atorgat per entitats financeres supervisades, a autònoms i empreses, que els permeta fer front a les necessitats de liquiditat (despeses corrents, capital circulant i inversions).