• App ruralvía el meu negoci

    Una app que t'ajudarà a prendre decisions amb seguretat

    Tota la informació dels TPVs del teu comerç disponible al detall en una sola aplicació mòbil.

    Empresas - Hombre de negocios con jersey azul sentado en una cafetería hablando por teléfono mientras navega por ruralvía mi negocio en su tablet

Et sobren raons per a portar la teua empresa a Caixa Popular

  • Verde oscuro abajo

Productes i serveis exclusius que t’interessaran

Rural Confirming - Un hombre con traje y una mujer y papeles en la mano, hablando y sonriendo en la oficina

Aconsegueix reduir els costos administratius del teu negoci i ofereix als proveïdors un servei de pagament de qualitat.

  • Optimitza el control i la planificació de les necessitats de tresoreria

  • Permet anticipar els pagaments, sense recurs, sense classificació prèvia

  • Servei disponible per a proveïdors nacionals i internacionals

Com sempre i més ara. Línia ICO Covid-19

Col·laborem en el manteniment del teixit empresarial de les nostres àrees d'influència.

Sigues autònom, PIME o Gran Empresa, explica'ns el teu cas i analitzarem la teua necessitat de finançament. A través de les Línies ICO- COVID-19, s'obri una línia d'avals amb garantia de l'Estat, amb la finalitat d'atendre tant les seues necessitats de liquiditat com d'inversió, per a pal·liar els efectes del COVID-19.

El passat 12 de març, es va aprovar l'RDL 5/2021, sobre Mesures Extraordinàries de Suport a la Solvència Empresarial en resposta a la pandèmia de la Covid 19, a través del qual s'habiliten una sèrie de mesures de flexibilització dels préstecs concedits amb aval públic de les línies ICO avales Covid 19, formalitzats entre el 17.03.2020 i 13.03.2021 (totes dues dates excloses), permetent d'aquesta manera acords de refinançament i reestructuració entre les entitats i els seus clients. Amb aquesta finalitat, s'aprova el Codi de Bones Pràctiques, que desenvolupa una sèrie de mesures que podran posar en marxa les entitats adherides a aquest Codi, entre les quals estan [weg:entitat].

Col·laborem en el manteniment del teixit empresarial de les nostres àrees d'influència.

logo la pinada

Vols mesurar com d’innovadora que és la teua empresa?

Ara, gràcies a la col·laboració de Caixa Popular i La Pinada Lab, disposes d’un qüestionari per poder autoavaluar el grau d’innovació que té la teua empresa.

Després, Si vols saber més sobre la manera d’innovar en la teua empresa, només per ser client de Caixa Popular, La Pinada Lab t’ofereix una primera sessió de treball gratuïta. Amb aquesta sessió podràs focalitzar en el propòsit i entendre l’objectiu. Sabràs quines eines poden ajudar-te a reflexionar sobre l’objectiu i treballar la ideació, alhora que podràs visualitzar unes línies de treball que permeten dur a terme el procés d’innovació.

Anima’t a fer el primer pas. Potser siga el principi d’un futur molt interessant.