• Premis i ajudes

  Convoquem premis i ajudes per impulsar projectes de la societat

  Premis i ajudes - Convoquem premis i ajudes per impulsar projectes de la societat

Promovem la solidaritat i la participació ciutadana i enfortim el teixit social amb la convocatòria de premis i ajudes.

 • Campanya Un Dia de Salari

  Campanya Un Dia de Salari

  Amb aquesta iniciativa el nostre equip humà dóna voluntàriament un dia del seu salari i l’entitat aporta el doble de la quantitat recaptada per finançar projectes de solidaritat i cooperació al desenvolupament.

        

Fons Dona

Ajudes per la igualtat

Convocatòria d’ajudes per a la realització de projectes d’igualtat de gènere a la Comunitat Valenciana a què poden presentar-se institucions, associacions, fundacions, etc.

   

Projectes d’educació per al desenvolupament i la sensibilització

Projectes d’educació per al desenvolupament i la sensibilització

Convocatòria d’ajudes juntament amb la Coordinadora Valenciana d’ONGD destinades a afavorir l’educació per al desenvolupament i la sensibilització per promoure una ciutadania crítica, global i conscient de les desigualtats mundials.

         

Ayudas "Sense Barreres"

Ajudes "Sense Barreres"

Emmarcada en el projecte "Sense Barreres" que té com a finalitat millorar la situació de les persones amb discapacitat, aquesta convocatòria d’ajudes té per objectiu impulsar projectes d'entitats valencianes dedicats al foment de la igualtat i que contribueixen a la inclusió de persones amb discapacitat a tots els àmbits.

    

Molino de viento

Ajudes a la Implicació Ambiental

Caixa Popular posa en marxa les Ajudes a la Implicació Ambiental amb l'objectiu d'impulsar la realització de projectes que treballen per la conservació i/o sensibilització en matèries referides al medi ambient, la sostenibilitat o la lluita contra el canvi climàtic.

           

Ajudes a Projectes Interassociatius

Ajudes a Projectes Interassociatius

Amb aquestes ajudes, juntament amb la Fundació Horta Sud i el Grupo Ugarte, impulsem la creació de projectes de desenvolupament cultural, social o educatiu que promouen la col·laboració entre associacions de la comarca de l’Horta.

    

Green X

Green X

Programa  intensiu de dos dies per a emprenedors i fundadors en l’Economia Verda, amb seu a la Comunitat Valenciana, que brinda les eines i la mentoria necessàries per a navegar per les primeres etapes de la construcció d’una empresa emergent i impulsar la innovació cap a una Economia Verda.