• Premis i ajudes

  Convoquem premis i ajudes per impulsar projectes de la societat

  Premis i ajudes - Convoquem premis i ajudes per impulsar projectes de la societat

Promovem la solidaritat i la participació ciutadana i enfortim el teixit social amb la convocatòria de premis i ajudes.

 • Ajudes a Projectes Interassociatius

  Ajudes a Projectes Interassociatius

  Amb aquestes ajudes, juntament amb la Fundació Horta Sud i el Grupo Ugarte, impulsem la creació de projectes de desenvolupament cultural, social o educatiu que promouen la col·laboració entre associacions de la comarca de l’Horta.

      

Campaña Un Dia de Salari

Campanya Un Dia de Salari

Amb aquesta iniciativa el nostre equip humà dóna voluntàriament un dia del seu salari i l’entitat aporta el doble de la quantitat recaptada per finançar projectes de solidaritat i cooperació al desenvolupament.

             

Fons Dona

Fons Dona

Convocatòria d’ajudes per a la realització de projectes d’igualtat de gènere a la Comunitat Valenciana a què poden presentar-se institucions, associacions, fundacions, etc.

   

Projectes d’educació per al desenvolupament i la sensibilització

Projectes d’educació per al desenvolupament i la sensibilització

Convocatòria d’ajudes juntament amb la Coordinadora Valenciana d’ONGD destinades a afavorir l’educació per al desenvolupament i la sensibilització per promoure una ciutadania crítica, global i conscient de les desigualtats mundials.

         

Green X

Green X

Programa  intensiu de dos dies per a emprenedors i fundadors en l’Economia Verda, amb seu a la Comunitat Valenciana, que brinda les eines i la mentoria necessàries per a navegar per les primeres etapes de la construcció d’una empresa emergent i impulsar la innovació cap a una Economia Verda.